ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Göl Santraç Turnuvası Sona erdi

             BEYŞEHİR – Beyşehir’de düzenlenen Beyşehir Kaymakamlığı Göl Satranç Turnuvası sona erdi. Beyşehir Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda 2 gün süren turnuvanın ardından kategorilerinde dereceye giren isimler..

Göl Santraç Turnuvası Sona erdi

 

           BEYŞEHİR – Beyşehir’de düzenlenen Beyşehir Kaymakamlığı Göl Satranç Turnuvası sona erdi. Beyşehir Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda 2 gün süren turnuvanın ardından kategorilerinde dereceye giren isimler birer satranç takımı ile ödüllendirildi. Turnuvada ayrıca, tüm katılımcılara madalya verildi.
            Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, “Satranç bir yönüyle spor, bir yönüyle eğlence… Asıl önemli olan da insanların beynini ve düşünce kabiliyetini geliştiren çok önemli bir etkinliktir”dedi.
            Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere satranç takımı ödülleri Kaymakam Başıbüyük ve protokol tarafından verildi. Turnuvada ayrıca tüm iştirakçi öğrencilere de madalya verildi.

            Turnuva sonunda dereceye giren isimler ve okulları şöyle:

8 Yaş altı:

1.Abdullah Kuyucuoğlu (Cumhuriyet İÖO) 2. Cihat Sezgin (Eşrefoğlu İÖO), 3.Süleyman Berkay Şahin (Eşrefoğlu İÖO)

10 Yaş altı:

1.Muhammet Çakır Gözel (Eşrefoğlu İÖO),2. İsmail Alp Kavlak (Eşrefoğlu İÖO), 3.Abdulbaki Çelik (Eşrefoğlu İÖO).

14 yaş altı:

1.İsmail Kaan Coşar (Özel Gönül Ortaokulu), 2.Hüseyin Yasin Ünal (Kasapoğlu İÖO),3.Muzaffer Karabıyık (Atatürk Ortaokulu).

Genel:

1.Barışcan Aslım (A.Akkanat Anadolu Lisesi), 2.Ahmet Derviş (A.Akkanat Anadolu Lisesi),3.Oğuzhan Söğüt (A.Akkanat Anadolu Lisesi).

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL