ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Göl üzerinde tehlikeli oyun

  Dondurucu soğuklar Beyşehir Gölü’nün tamamen buzla kaplanmasına neden oldu. Göl’ün donmasını fırsat bilip üzerine çıkanlar, yaşanabilecek tehlikeden habersiz, buzun üzerinde yürüyüp kayıyor, hatta kartopu oynarken bu güzellikleri ölümsüzleştirmek için..

Göl üzerinde tehlikeli oyun

 

Dondurucu soğuklar Beyşehir Gölü’nün tamamen buzla kaplanmasına neden oldu. Göl’ün donmasını fırsat bilip üzerine çıkanlar, yaşanabilecek tehlikeden habersiz, buzun üzerinde yürüyüp kayıyor, hatta kartopu oynarken bu güzellikleri ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektiriyor.

 Beyşehir Gölü’nde buz üzerinde, kırılma ihtimalini göz önünde bulundurmayarak korkusuzca karşıdan karşıya geçen gençler, buzların kırılmasından korkmadıklarını belirtiyor.

 ”Buzun kırılabileceği” uyarısında bulunan yetkililer, buz tutan göl üzerinde yürümenin tehlikeli olduğunu, geçmişte yaşanan birçok üzücü kazanın yaşandığına dikkati çekiyor.

 Gölün kıyı kesimlerindeki buz tabakasının kalınlığına güvenip üzerine çıkanların ilerleyen kesimlerde daha ince tabaka ile karşı karşıya kaldığında zor anlar yaşayabileceği uyarısında bulunan yetkililer, ölümle sonuçlanabilecek kazaların yaşanabileceğini, ayrıca ailelerin de çocuklarını bu konuda ikaz etmelerini istedi.

 Öte yandan polis ekipleri de, göl üzerinde yürüyen vatandaşlara yaptığı uyarı anonsları ile buz tutan göl üzerine çıkmamaları ve tehlikeli oluşturduğunu vurgulayor. Ancak, polis ekiplerinin ayrılışında yine kıyılarda aynı manzara yaşanıyor.

 Bu arada, gölün buz tutmasını fırsat bilen fotoğraf tutkunları gün boyu deklanşöre basıyor.

 

Beyşehir Gölü’nün oluşturduğu kartpostallık manzaraları seyretmek için vatandaşlar da güzel görüntünün tadını doyasıya çıkarıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL