ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Göz nurlarını sergilediler

       HÜYÜK – Hüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün yıl içerisinde açmış olduğu el sanatları kursu sona erdi. Kursun sona ermesinin ardından kursiyerlerin el emeği, göz nuru dökerek hazırladığı..

Göz nurlarını sergilediler

       HÜYÜK – Hüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün yıl içerisinde açmış olduğu el sanatları kursu sona erdi. Kursun sona ermesinin ardından kursiyerlerin el emeği, göz nuru dökerek hazırladığı eserler ilçeye bağlı Kıreli beldesinde açılan kursta gözler önüne serildi.
       Belediye hizmet binasında açılan sergiye İlçe Kaymakamı Yasin Yunak, Kıreli Belde Belediye Başkanı Ali Mermer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Altınışık, şube müdürleri, belde belediye başkanları, daire amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.
       Serginin açılışında kürsüye gelen Hüyük Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Erdoğan Maden, Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi olduğunu belirterek, “(Yediden Yetmişe Eğitim) ilkesine göre hareket eden Halk eğitim merkezlerinde; iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Bu hedefler doğrultusunda Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş, ya da herhangi bir kademesinden ayrılmış veya halen herhangi bir kademesinde eğitim gören tüm vatandaşlarımıza hiçbir yaş sınırlaması olmaksızın; okuma-yazma mesleki ve teknik, sosyal-kültürel kurslar açılarak bilgi ve beceri kazanma imkânı sağlanmaktadır”dedi.
      Sergi, protokol konuşmalarının ardından Gitar Kursu’na katılan öğrencileri gitar resitali, Kıreli Şehit Kadir Kayhan Ortaokulu öğrencileri folklor gösterileri sundu.  Belge dağıtımının ardından açılış gerçekleştirilirken, protokol ve davetliler sergiyi gezdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL