ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hastane Yolunda Kaza 5 Yaralı

            HÜYÜK – Hüyük ilçesinde hafif ticari aracın buğday ekili tarlaya devrilmesi neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.          ..

Hastane Yolunda Kaza 5 Yaralı

 

          HÜYÜK – Hüyük ilçesinde hafif ticari aracın buğday ekili tarlaya devrilmesi neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
            Edinilen bilgiye göre, kaza, Beyşehir-Isparta Karayolu’nun 24.kilometresinde bir petrol istasyonu yakınlarında meydana geldi. İçerisinde kol ve bacaklarına protez takılı medikal tedavi gören bazı hastaların olduğu ve Mersin’den yola çıkarak Isparta’nın Eğirdir ilçesindeki Kemik Hastalıkları Hastanesi’ne gitmekte oldukları öğrenildi. 
            Ömer Polat yönetimindeki hafif ticari araç, saat 06.30 sıralarında kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Taklalar atarak buğday ekili tarlaya giren ve ters dönen araç içerisinden yaralı olarak çıkarılan Eren Delibaş, Ali Kelek, Faik Aytekin ve Gökhan Bozkurt Hüyük ve Beyşehir ilçelerinden sevk edilen ambulanslarla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
            Kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan araç sürücüsü de bir süre kaza yapan aracının başında kalıp çekiciye nezaret ettikten sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
            Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL