ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hepsi El Emeği, Göz Nuru

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlerin yıl sonu sergileri peş peşe açılmaya başlandı.        Kursiyerlerin el emeği,..

Hepsi El Emeği, Göz Nuru

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlerin yıl sonu sergileri peş peşe açılmaya başlandı.
        Kursiyerlerin el emeği, göz nuru dökerek hazırladığı eserler sergilerde görücüye çıkarken, beğeni topladı.
        Halk Eğitim Merkezi’nin ilçeye bağlı Kayabaşı, Akburun ve Çiçekler Mahallelerinde açılan yıl sonu sergilerine ziyaretçi ilgisi de yoğun oldu.Akburun ve Kayabaşı mahallelerinde açılan dikiş nakış kurslarına 33, Çiçekler Mahallesi’nde açılan makine nakışı kursuna ise 12 kursiyer katıldı.
        Kursların tamamlanmasının ardından açılan sergilerde kursiyerlerin hazırladığı eserler gözler önüne serildi. Çiçekler Mahallesi’ndeki serginin açılışında kendi diktikleri yöresel kıyafetleri giyen kursiyerler çalışmaları ile beğeni topladı.Açılışlardan önce kursiyerlere sertifikaları katılımcılar tarafından verilirken, sonrasında sergiler gezildi.
        Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Siper, sergi açılışlarında yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler verdi, kursiyerleri başarılarından ötürü tebrik etti. Siper, ilçe merkezinde 27 Mayıs’ta Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda açılacak karma sergiye ise tüm Beyşehirliler’i davet etti.
        Sergi açılışlarına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yalçın, kurum amirleri, kursiyerler, velileri  ve mahalle sakinleri katıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL