ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Huğlu’da Tüfek Şenliği

BEYŞEHİR – Konya’nın dünya çapında av tüfeği üretiminin yapıldığı Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen trap atış müsabakalarına Konya, Adana, Antalya, Afyon, Balıkesir, Burdur,..

Huğlu’da Tüfek Şenliği

BEYŞEHİR – Konya’nın dünya çapında av tüfeği üretiminin yapıldığı Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen trap atış müsabakalarına Konya, Adana, Antalya, Afyon, Balıkesir, Burdur, Karaman, Kahramanmaraş, Niğde illerinden sporcular iştirak ediyor. Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Huğlu Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen iki gün süreli tüfek şenliğinde 5 seriden oluşan atış müsabakaları gerçekleştiriliyor. Dün 3 serisi tamamlanan müsabakalarda süper, yıldız, genç erkekler ve bayanlar kategorilerinde heyecan yaşanırken, bugün ise kalan 2 seri ve final müsabakalarının ardından şenlik tamamlanmış olacak.
       Şenlikte dereceye giren sporculara Huğlu Mahallesi’ndeki silah fabrikalarında yapılan Huğlu markalı av tüfekleri hediye edilecek. Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, bu yıl birincisini yaptıkları tüfek şenliğinin bundan böyle her yıl geleneksel olarak düzenleneceğini söyledi.
Şenliğe, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, kurum amirleri, atış sporu tutkunları ve yöre sakinleri katılıyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL