ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Huğlu’dan Adalet Sarayı Müjdesi

          BEYŞEHİR – Huğlu yaptığı açıklamada, ‘Geçtiğimiz hafta sonu bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Konya’ya gelen Adalet Bakanımız Sadullah Ergin, burada yaptığı konuşmasında, ‘2013..

Huğlu’dan Adalet Sarayı Müjdesi

 

        BEYŞEHİR – Huğlu yaptığı açıklamada, ‘Geçtiğimiz hafta sonu bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Konya’ya gelen Adalet Bakanımız Sadullah Ergin, burada yaptığı konuşmasında, ‘2013 yılı Konya açısından yeni bir yatırım ve hamle yılı olacak demişti. Bizim de uzun süredir milletvekillerimizle birlikte yakından takip ettiğimiz bölgemize ve Beyşehir’imize yeni bir Adalet Sarayı yapımı işi için yoğun uğraş ve taleplerimiz vardı.
        Beyşehir ve bölgemizi yakından ilgilendiren yeni bir Adalet Sarayı Binası’nın yapımı sayın Bakanımızın da açıkladığı gibi,  2013 yılı yatırım programına alındı. Beyşehir’imize ve bölgemize hayırlı uğrulu olsun.’ dedi.
        Beyşehir’e Adliye Saray’ı yapımının 2013 yılı programına alındığını belirten Huğlu, bundan böyle Beyşehir ve bölgesinde adli hizmetlerin sunulmasında fiziki anlamda problem kalmayacağını dile getirdi.
        Başkan Huğlu açıklamasında son olarak, ‘Beyşehir Adalet Sarayı’nın 2013 yatırım programına alınmasında emeği geçen başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’e, Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’na, şehrimizin sorunlarını Ankara’da bizzat takip eden ve mesai harcayan Beyşehirimizin evlatları bölgemiz milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı ile tüm Ak Parti Konya Milletvekillerine, İl Teşkilatımıza, Belediye Başkanımıza ve Beyşehir Cumhuriyet Başsavcımız Hakan Özyılmaz’a teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL