ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hünerlerini sergilediler

        BEYŞEHİR – Atatürk Meydanı’nda  gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, alanda çok büyüleyici, ihtişamlı ve insanı derinliklere götüren tabloların gözüktüğünü belirterek, “Tablolardaki renklendirme ve..

Hünerlerini sergilediler

        BEYŞEHİR – Atatürk Meydanı’nda  gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, alanda çok büyüleyici, ihtişamlı ve insanı derinliklere götüren tabloların gözüktüğünü belirterek, “Tablolardaki renklendirme ve derinlik, hakikaten çok büyük bir emek sarfedildiğini, ince bir sanat harikası oluşturulduğunu bizlere gösteriyor. Bu tür etkinliklerin yaygınlaşması, bizim kültür düzeyimizi, sanat zevkimizi  ve anlayışımızın derinleşmesine katkıda bulunacaktır. Okulumuzun yapmış olduğu ve cesaretle burada halkımızın beğenisine sunduğu tablolar, bizi de bu konuda cesaretlendiriyor. Bu çalışmaları kutluyor ve devamını diliyorum.”dedi.
        Kurdela kesilerek yapılan açılışın ardından Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşçı  ve beraberindekiler, sergiyi gezerek çalışmaları inceledi. Grafik ve Tasarım Bölümü Öğretmeni Canan Çelik, sergiyi gezen Başıbüyük ile Taşçı ve beraberindekilere çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
      Grafik ve Tasarım Bölümü Öğretmeni Çelik, sergide öğrencilerin 100 ayrı çalışmasının teşhir edildiğini belirterek, “Burada 17 öğrencimizin hazırladığı kara kalem, pastel, yağlı boya ve ebru çalışmalarından oluşan 100 eser var. Öğrencilerimizin yıl sonuna kadar yaptıkları çalışmalar sergileniyor.”dedi.
     Okul Müdürü Hasan Kaya da, öğrencilerinin yıl içerisinde yapmış olduğu kendi çalışmalarının Grafik ve Tasarım Bölümü Öğretmeni Canan Çelik nezaretinde toplayarak bir araya getirdiğini vurgulayarak, “Biz de Beyşehir’de sosyal etkinlikler çerçevesinde yararlı bir hizmet olacağını düşünerek ilçemiz halkının faydalanması adına sergimizi toplumumuzla paylaştık”dedi. Vatandaşlar sergiyi açık kaldığı gün boyu gezme imkanı buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL