ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hüyük Devlet Hastanesi’ne ödenek

HÜYÜK-Konya İl Genel Meclisi, Hüyük İlçesi Devlet Hastanesi’ne ödenek desteğinde bulundu. Meclis’te, Hüyük, Akören, Akşehir, Doğanhisar, Ereğli, Hadim, Seydişehir ve Ilgın olmak üzere 8 ilçeye ayrılan 1 milyon 380 bin..

Hüyük Devlet Hastanesi’ne ödenek

HÜYÜK-Konya İl Genel Meclisi, Hüyük İlçesi Devlet Hastanesi’ne ödenek desteğinde bulundu.

Meclis’te, Hüyük, Akören, Akşehir, Doğanhisar, Ereğli, Hadim, Seydişehir ve Ilgın olmak üzere 8 ilçeye ayrılan 1 milyon 380 bin TL ödenek oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

Meclis Başkanı Ali Selvi Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Aralık ayı son toplantısında acil tıbbi donanım, bakım-onarım ihtiyacı olan Akören, Akşehir, Doğanhisar, Ereğli, Hadim, Hüyük, Seydişehir ve Ilgın olmak üzere 8 ilçeye ayrılan 1 milyon 380 bin TL ödenek oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

İl Genel Meclisi Aralık ayı son toplantısı Meclis Başkanı Ali Selvi Başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşüldüğü Aralık ayı toplantısında yine önemli kararlar alındı.

İlk olarak Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ve İl Genelinde faaliyet gösteren merkez ilçeler dışındaki ilçelerde bulunan hastanelerden acil tıbbi donanım, bakım-onarım ihtiyacı olan Akören, Akşehir, Doğanhisar, Ereğli, Hadim, Hüyük, Seydişehir ve Ilgın olmak üzere 8 ilçeye ayrılan 1 milyon 380 bin TL ödenek oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. Daha sonra Konya ili genelinde açık sulama kanallarında meydana gelebilecek boğulma ve kazaların önlenmesine yönelik “Bariyer, Tutunma Zinciri veya Tel Örgü” yapılması konusunda Acil Afet Komisyonu ile ARGE Komisyonunun hazırladığı raporlar müzakereye açıldı.

DSİ tarafından inşa edilen ve işletmeye açılan sulama veya taşkın tesislerinin yerleşim birimlerinden geçen kısımlarında, ikaz levhaları konulmasına rağmen sulama kanallarında boğulma olaylarının meydana geldiği, bunların önlenmesi amacıyla söz konusu kanalların etrafına kafes tel çit, yapılarak güvenliğin sağlanması, bariyer, tutunma zinciri veya tel örgü yapılarak da meydana gelebilecek boğulma ve kazaların önlenmesinin gerektiği yönünde tespitte bulunuldu.

 İl Özel İdaresi ortak hizmet kapsamında değerlendirilecek olan karar oy birliği ile kabul edildi. 2013 yılının son toplantısı öğleden sonra yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL