ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İftar Sofraları Devam Ediyor

       BEYŞEHİR-Yeşildağ, Üzümlü, Huğlu mahallelerinde düzenlenen iftar programlarına, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet..

İftar Sofraları Devam Ediyor

       BEYŞEHİR-Yeşildağ, Üzümlü, Huğlu mahallelerinde düzenlenen iftar programlarına, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, KOSKİ Bölge Koordinatörü Ali Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, kurum amirleri, belediye meclis üyelerinin de katıldığı Huğlu mahallesi meydanında kurulan iftar sofrasına yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
       Kaymakam Başıbüyük ve Belediye Başkanı Özaltun, iftar öncesinde mahalle sakinlerine kendi elleriyle iftar yemeği servis etti. Sofralara yemek servisinin ardından okunan ezanla birlikte geleneksel top atışı yapıldı, beraberinde meydanda havai fişek gösterileri ile toplu olarak oruç açıldı. Yapılan dualarla birlikte orucunu açan mahalle sakinleri, alana kurulan mobil sahne üzerinde başlayan Ramazan etkinliklerini izledi. 

HUĞLU’NUN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

        Ramazan ayında Huğlulularla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, KOSKİ Genel Müdürü’nün kendisine verdiği bilgiye göre, içme suyu işi için 14 Temmuz’da ihaleye çıkılacağını, ihaleye herhangi bir itirazın söz konusu olmaması halinde 1 Ağustos’ta KOSKİ’nin Huğlu’ya suyu getirmek için ilk kazıyı başlatacağını söyledi.
        Huğlu’nun sadece su problemini çözmekle yetinmeyeceklerini de vurgulayan Özaltun, yerleşim merkezinde yaşayan gençleri ve yeni evlenecek çiftleri de düşünerek TOKİ Başkanlığı vasıtasıyla bir toplu konut projesini burada hayata geçirmek için çalışma başlattıklarını kaydetti.
         Başkan Özaltun, konuşmasının ardından ikram çeşmesinden mahalle sakinlerine limonata servisi yaptı.
         Mobil sahne üzerinde gerçekleşen Hacivat-Karagöz gösterileri, balon şov, çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar, alanda dolaşan tahta bacak ve semazen gösterileri, Huğlulu ailelere ve çocuklara keyifli anlar yaşattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL