ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e Isparta Şoku

  Mavi-beyazlılar, kar yağışı sonrası  balçığa dönüşen çamur gibi sahada oynanan karşılaşmada, ilk devreyi rakibine karşı 1-0 önde kapatmasına rağmen, ikinci yarıda yediği 2 golle sahadan mağlup ayrıldı. Futbol oynamanın..

Beyşehir’e Isparta Şoku

 

Mavi-beyazlılar, kar yağışı sonrası  balçığa dönüşen çamur gibi sahada oynanan karşılaşmada, ilk devreyi rakibine karşı 1-0 önde kapatmasına rağmen, ikinci yarıda yediği 2 golle sahadan mağlup ayrıldı.

Futbol oynamanın oldukça güç olduğu zeminde her iki taraf da ortaya güzel bir mücadele koydu.

Konuk Ispartaspor ilk dakikalarda rakip kale önünde net iki gollük pozisyon buldu, ancak değerlendiremedi.12.dakikada konuk takımdan Mehmet Çaylık’ın ceza sahası dışından sert vuruşunu Beyşehir kalecisi gole izin vermeden tek hamlede üstten dışarı çıkardı. Kalede güven veren isim olan Beyşehir’in kalecisi Gökhan, 20.dakikada da Enes’in yakaladığı mutlak gol pozisyonunda topun kaleye girmesine izin vermedi. Kaleciden dönen topu ceza sahası içerisinde defans dışarı çıkardı.

23.dakikada Beyşehir Belediyespor 1-0 öne geçti. Ani bir atak yakalayan mavi-beyazlılarda topla ceza alanı içerisinde buluşan Alper, kalecinin şaşkın bakışları arasında meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

Beyşehir ilk devreyi bu sonuçla kapadı. İkinci yarıya her iki takım da forma değiştirerek çıktı.

51.dakikada konuk takım Ferdi ile beraberliği yakaladı. Bu dakikada aldığı pası ceza alanı dışında bekletmeden kaleye gönderen Ferdi’nin sert şutu kalecinin üzerinden ağlarla buluştu: 1-1.

65.dakikada Ispartaspor frikik atışı kazandı. Atışı kullanan Halim, topa bazuka gibi vururken kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi: 1-2.

Peş peşe gelen iki golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Beyşehir Belediyespor’da dakikalar 67’yi gösterdiğinde sarı kartı bulunan Selman, hakem tarafından faul yaptığı gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. İlk golün sahibi bir diğer sarı kartlı futbolcu Alper ise hakeme itiraz ettiği gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda sahada 9 kişi mücadele vermek zorunda kalan mavi-beyazlılar, beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmesine rağmen bir türlü neticeye ulaşamadı.

90.dakikada yine sarı kartı bulunan Şenol da kırmızı kart görerek takımını sahada 8 kişi bıraktı. Uzatma bölümlerinde da sonuç değişmedi ve Beyşehir Belediyespor, sahada rakibine 3 puanı hediye eden taraf oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL