ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İlçe Stratejik Gelişme Toplantısı

      BEYŞEHİR – Kaymakam Başıbüyük, “İlçemizin 7 temel sorununu belirledik. İlçe sorunlarına çözüm önerileri üretmek, orta ve uzun vadede Beyşehir’i görmek istediğimiz noktaya nasıl ulaşabileceğimizi belirlemek, ‘güçlü omak istediğimiz alanlarda..

İlçe Stratejik Gelişme Toplantısı

 

    BEYŞEHİR – Kaymakam Başıbüyük, “İlçemizin 7 temel sorununu belirledik. İlçe sorunlarına çözüm önerileri üretmek, orta ve uzun vadede Beyşehir’i görmek istediğimiz noktaya nasıl ulaşabileceğimizi belirlemek, ‘güçlü omak istediğimiz alanlarda nasıl gelişeceğiz ve ilçemizi diğer ilçelerden ayıran özellikleri nasıl kullanabileceğiz’ gibi sorulara bu toplantıda cevap arayacağız. Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA)’nın uzmanı da toplantımızı bilimsel olarak yönlendirecek ve gelen talep ve çözüm önerileri de paylaşılırsa, faydalanabileceklerimizi seçip raporumuza koyacağız. Bu düşünceleri geliştirecek ve daha derinlik kazanacak ifadelerle raporumuzda işleyeceğiz” dedi.
       Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir’in yeni vizyonu ile geleceğe yönelik olarak fevkalade güzel bir açılım yakaladığını söyledi. Beyşehir’in önümüzdeki 4-5 yıl içerisinde Türkiye’nin en popüler, yıldızı en iyi parlayan, turizmde, sanayide, eğitimde en hızlı yükselen ilçelerden birisi olacağını düşündüklerini dile getiren Taşcı, “Bu çalışmaların da gelecekle ilgili ilçemizin önünü açmasında iyii sonuçlar vermesini diliyorum” diye konuştu.
       Toplantı, MEVKA uzmanının nezaretinde yöneltilen karşılıklı soru ve cevaplar ile önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL