ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İnşaat Sektörü Masaya Yatırıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odasının organize ettiği ve Ak Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, Ak Parti Beyşehir..

İnşaat Sektörü Masaya Yatırıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odasının organize ettiği ve Ak Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve inşaat ve mütahitlik işiyle uğrasan müteşebbisler katıldığı programda, Beyşehir’de yaşanan sıkıntılar ele alındı.
        Açılış konuşmasını Ticaret odası başkanı Salih gül yaptı. Gül konuşmasında; inşaat sektöründe sıkıntıları dile getirerek çözüm yollarını bulmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.
         Ak parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu’da konuşmasında, geleneksel hale getirdiğimiz, masa etrafında tüm tarafları buluşturarak, meselelerimizi karşılıklı olarak istişare eden, tartışan, ona göre bir yön veren, bir Beyşehir. İnşaat sektörünün sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretme noktasında hazır olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL