ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma polis el ele

           BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, hafta nedeniyle kent merkezinde  asayiş ve güvenlik hizmeti veren polis teşkilatı mensuplarına bir jestte bulunarak üzerinde ‘polis jandarma el..

Jandarma polis el ele

           BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, hafta nedeniyle kent merkezinde  asayiş ve güvenlik hizmeti veren polis teşkilatı mensuplarına bir jestte bulunarak üzerinde ‘polis jandarma el ele” yazısı ve görseli bulunan bir yaş pasta yaptırdı.
          Bir pastanede özel olarak yapılan üzerinde her iki teşkilatın armasının ve Türk bayraklarının da yer aldığı yaş pastayı Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit birlikte kesti.
          Polis haftası kutlamaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü’nün lokalinde bir araya gelen Kaymakam Başıbüyük, İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, jandarma ve polis teşkilatı mensupları dostluk, dayanışma ve kardeş kurum olmanın en güzel örneklerinden birisini sergiledi.

BAŞIBÜYÜK TEŞKİLATLARIN TARİHÇESİNDEN SÖZ ETTİ

         Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, yaş pastayı kesmeden önce yaptığı konuşmada, kuruluşunun 175’inci yıldönümünü kutlayan Jandarma Teşkilatı ile kuruluşunun 169.yıldönümünü kutlayan polis teşkilatının kurulduğu tarihçesinden söz etti. Her iki teşkilatın da Osmanlı İmparatorluğu döneminde modernleşme, yenileşme, Avrupalılaşma çabaları içerisinde güvenlik hizmetlerinin daha iyi nasıl yürütüleceği ve modernize edileceği düşüncelerinden yola çıkılarak kurulduğunu anlatan Başıbüyük, her iki teşkilatın da kuruluşundan günümüze insanların can ve mal güvenliğinin sağlanması, sokakların emniyeti, huzuru, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla canla başla çalıştığını vurguladı. Bu süreçte her iki teşkilatta da büyük bir bilgi ve tecrübe birikimi oluştuğunun altını çizdi.

OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ…

           Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, konuşmasında, yaş pastanın kabulünden  ötürü polis teşkilatına teşekkür ederken, “İlçemizde her iki kurum olarak beraber yaşıyor ve çalışıyoruz. Hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadan beraber omuz omuza emniyet ve asayişin sağlanmasında omuz omuza bir çalışma sergiliyoruz. İnşallah bu birliktelik yüzyıllar boyunca devam eder”dedi.

YAŞ PASTA, JANDARMA POLİS DAYANIŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ…

          Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit de,  bu jestinden dolayı Jandarma Komutanı Özdemir ve jandarma teşkilatı mensuplarına teşekkür etti. Macit, “İşte bu yaş pasta, polis ve jandarmamızın işbirliğini ve dayanışmasının en güzel örneğini oluşturuyor.”diye konuştu.
           Kesilen yaş pasta katılımcılara ikram edilirken, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü bina duvarları ve polis araçları da Türk bayrakları ve polis haftasını anlatan broşür ve dökümanlarla  süslendi, donatıldı.
           Polis Haftası dolayısıyla bugün de Beyşehir’de Merkez Çarşı Camii’nde ikindi namazından önce tüm şehitlerimiz için mevlit okutulacak.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL