ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaçak sigara operasyonunda 5 tutuklama

           BEYŞEHİR – Beyşehir’de sigara kaçakçılığına yönelik operasyon sonucu  2’si çocuk, 3’ü yetişkin toplam 5 kişi tutuklandı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri, geliri PKK terör..

Kaçak sigara operasyonunda 5 tutuklama

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir’de sigara kaçakçılığına yönelik operasyon sonucu  2’si çocuk, 3’ü yetişkin toplam 5 kişi tutuklandı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri, geliri PKK terör örgütüne gittiği ileri sürülen sigara kaçakçılığına geçit vermiyor.
         Pazar yerinde uygulama yapan asayiş ekipleri, iki ayrı adreste toplam 550 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Kaçak sigaraların bir bölümü Hal İçi’nde tezgah altına yerleştirilirken, bir bölümü ise arama yapılan bir otomobil içerisinde ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 5 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Polis merkezindeki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında  işlem yapılarak Beyşehir Adliyesi’ne sevk edilen İ.Y. (16), A.T. (16) ile Serhat T., Mahmut T. ve Ahmet Y.tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL