ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kadir Gecesi Özel Programı

BEYŞEHİR – Göl kıyısındaki festival meydanında düzenlenen programda ünlü ilahi sanatçısı Erkan Mutlu sahne aldı.  Mutlu, performansıyla katılımcılardan tam not aldı. Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Türkiye birincisi Mustafa Özyılmaz ise..

Kadir Gecesi Özel Programı

BEYŞEHİR – Göl kıyısındaki festival meydanında düzenlenen programda ünlü ilahi sanatçısı Erkan Mutlu sahne aldı.  Mutlu, performansıyla katılımcılardan tam not aldı. Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Türkiye birincisi Mustafa Özyılmaz ise sahnedeki tilavetiyle alana toplanan kalabalığı adeta mest etti.
         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’de ramazan ayı dolayısıyla  Belediye olarak 30 gün boyunca bazı mahallelerde iftar yemeği verdiklerini, bazı mahallelerde ise çocuklarla farklı ramazan anılarının kalması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini vurgulayarak, “İlahi ve Kur’an-ı Kerim okunması ve yarışmaların da tutun da birçok değişik programla çocuklarımızın da karşısına çıktık. Şükürler olsun ki, mahalle ziyaretlerimizde bu amaca ulaştığımızı gördük.Beyşehir merkezde de aynı şekilde festival alanında 30 gün boyunca çeşitli ramazan etkinlikleri düzenledik” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL