ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kayıp köpeğini gazete ilanıyla arıyor

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de Yeni Mahalle’de ikamet eden ve 10 yaşından beri av tutkunu olduğunu belirten 72 yaşındaki Halil Yollar, bir süredir kayıp olarak aradığı..

Kayıp köpeğini gazete ilanıyla arıyor

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir’de Yeni Mahalle’de ikamet eden ve 10 yaşından beri av tutkunu olduğunu belirten 72 yaşındaki Halil Yollar, bir süredir kayıp olarak aradığı köpeğini bulamaması üzerine ilçe merkezinde yayın yapan yerel bir gazeteye ilan verdi.
“Zağar” cinsi olduğunu belirttiği Çakal adlı av köpeğini 2 yaşından beri besleyerek büyüttüğünü gözü gibi baktığını ifade eden Yollar, bulunması halinde bulan kişiyi ödüllendireceğini söyledi.
        Yeni Mahalle, Şehit Osman Çınar Sokak’taki ikamet adresinde bahçedeki kulübesinde beslediği av köpeğinin geçtiğimiz günlerde alanı terk ederek ayrıldığını ve bir daha dönmemesi üzerine kayıp olarak aramaya başladığını, ancak kendisinden bir türlü haber alamadığını belirten Yollar, gören ya da bulanlardan yardım istedi.
            Av köpeğini bulup kendisine getireni sürpriz bir ödülle ödüllendirerek mükafatsız bırakmayacağını anlatan Yollar, “2 yaşında iken Kütahya’dan getirtmiştim. Bunca yıldır hiç ayrı kalmamıştık.Benim için manevi yönden de büyük önem taşıyor. O yüzden yerel gazeteye de kayıp ilanı verdim.Bulanların ya da görenlerin 0 536 9602500 numaralı telefona haber vermesini bekliyorum.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL