ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaymakam göreve başladı

         HÜYÜK – Son mülki idareciler atama kararnamesi ile Hüyük İlçe Kaymakamlığı’na tayin olan Türker, ilçedeki mesaisine başladı.          Evli ve bir çocuk babası..

Kaymakam göreve başladı

         HÜYÜK – Son mülki idareciler atama kararnamesi ile Hüyük İlçe Kaymakamlığı’na tayin olan Türker, ilçedeki mesaisine başladı.
         Evli ve bir çocuk babası olan Kaymakam Türker, 1986 yılında Denizli’nin Sarayköy ilçesinde doğdu. İlkokulu Denizli’de, orta ve lise eğitimini Aydın’da tamamlayan Türker, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetiminden mezun oldu.
         18 Şubat 2010 tarihinde Amasya Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Teftiş stajını Antalya’da, refiklik  stajını Antalya-Korkuteli’nde yaptıktan  sonra Denizli Bozkurt, Burdur Tefenni, Kırklareli Demirköy İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yapan Türker, 2011-2012 yılları arasında İngiltere Porsmouth Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi Alanında yüksek lisans yaptı. Yurtdışı dönüşünde kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren Türker, 16 Ağustos 2013 tarihi itibariyle Hüyük  Kaymakamı olarak görev yapmaya başladı. Gazetemiz olarak Hüyük İlçe Kaymakamı Türker’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL