ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaymakamdan bayram kutlaması

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı bayram mesajında, “bu bayramda da bizi millet olarak bir arada tutan değerler etrafında bir kez daha kenetleneceğimize inancımın tam olduğunu..

Kaymakamdan bayram kutlaması

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı bayram mesajında, “bu bayramda da bizi millet olarak bir arada tutan değerler etrafında bir kez daha kenetleneceğimize inancımın tam olduğunu belirtmek isterim”dedi.

Başıbüyük, mesajında, “Yüce dinimizin yardımlaşma, toplumsal kaynaşma ve karşılıksız olarak ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılama anlayışının en yoğun şekilde  yaşanacağı bir kurban bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız”dedi. Başıbüyük, mesajının devamında şu cümlelere yer verdi:

“Bu bayramda da iyiliği yüceltip kötülükten uzak olmak için gayret sarfedeceğimize, birlik ve beraberlik peşinde koşup, cepheleşme, ötekileştirme, söylem ve eyleminden uzak olacağımıza inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. Güzel vatanımızı her türlü tehlikeden koruyarak bizlerin huzur içerisinde yaşamasını sağlayan, bu uğurda vücutlarını siper eden, gerekirse canlarını veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de mutlaka rahmet ve saygı ile anacağız. Şehitlerimizin ardından dualar edeceğiz, onların emanetlerine sahip çıkacağız.

Her zaman olduğu gibi bu bayramda da Beyşehirli hemşehrilerimizin yardım duygularının coşacağına, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yardımına imkan sahibi vatandaşlarımızın koşacağına, ilçemizi bir huzur ve mutluluk kenti yapmak için herkesin çaba sarfedeceğine inancım tamdır. Bu duygularla başta kahraman gazilerimiz ve şehit yakınlarımız olmak üzere, kamu personelinin, asker ve polislerimizin, Beyşehirli hemşehrilerimin özellikle bayram günü görev yaparak bizlerin huzur içerisinde bayramı kutlamamızı sağlayan bütün çalışanların bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL