ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaymakamı göreve başladı

        DEREBUCAK – Son mülki idareciler atama kararnamesi ile Derebucak İlçesi Kaymakamlığına tayin olan Ay, ilçede mesai yapmaya başladı.         Kaymakam Bülent Ay, Hamur..

Kaymakamı göreve başladı

        DEREBUCAK – Son mülki idareciler atama kararnamesi ile Derebucak İlçesi Kaymakamlığına tayin olan Ay, ilçede mesai yapmaya başladı.
        Kaymakam Bülent Ay, Hamur Kaymakamlığı’na tayin olan Oktay Ateş’ten boşalan göreve atanmıştı.
        Antalya’nın İbradı İlçesi’nden Derebucak Kaymakamlığı’na atanan Ay 1980 yılında Ağrı’da doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra bir süre Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı. Ardından İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Bilecik Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Samsun Terme’de kaymakam refikliği, Çanakkale Ayvacık’ ta teftiş stajını tamamladıktan sonra Giresun’un Çamoluk ve Doğankent ilçelerinde vekaleten kaymakamlık görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından yurtdışı eğitimi almak amacıyla İngiltere’ye gönderildi. Sussex Üniversitesi’nde 1 yıl süre ile İngilizce ve kamu yönetimi eğitimi aldı. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından tertip edilen kaymakamlık kursunu üstün başarıyla bitirerek İbradı Kaymakamlığına atandı.Ay’ın son atandığı ilçe Derebucak Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Ay’a gazetemiz olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL