ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kızılay’dan Gazze’ye yardım eli

BEYŞEHİR-Kızılay Beyşehir Şubesi de İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’de şehit olan Müslümanlar için yardım eli uzattı. Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Nurettin Koçer, yaptığı yazılı açıklamada, “Gazze’de yaşanan insanlık..

Kızılay’dan Gazze’ye yardım eli

BEYŞEHİR-Kızılay Beyşehir Şubesi de İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’de şehit olan Müslümanlar için yardım eli uzattı.

Türkiye Kızılay Derneği Beyşehir Şubesi Başkanı Nurettin Koçer, yaptığı yazılı açıklamada, “Gazze’de yaşanan insanlık dramı, vicdanlarımızın kabullenemeyeceği görüntüler, kan ve gözyaşı ile anılmaktadır. İnsanlığın test edildiği bu zamanda, yardım elimizi bir kez daha Gazze’ye uzatıyoruz. “Gazze umudunu kaybetmesin” sloganı ile Türk Kızılay’ı Beyşehir Şubesi nakdi yardım kampanyası başlatmış bulunuyor. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız kampanyamıza şu bağış adreslerinden destek verebilir:

Banka şubelerindeki Kızılay hesapları, PTT şubelerindeki 2868 numaralı Kızılay Posta Çeki, www.kizilay.org.tr internet adresimiz, makbuz karşılığı Beyşehir Kızılay Şubesi, 2868 kısa mesaj bağış hattı, 168 numaralı ücretsiz danışma ve bağış hattı” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL