ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konvoya Bilboardlı Kampanya

             BEYŞEHİR – İlçe Trafik Komisyonu’nun ilçe merkezinde yapılan düğün, sünnet, sportif etkinlikler ve asker uğurlama törenleri dolayısıyla yoğunlaşan konvoylar ve paralelinde oluşan korna seslerinin..

Konvoya Bilboardlı Kampanya

 

           BEYŞEHİR – İlçe Trafik Komisyonu’nun ilçe merkezinde yapılan düğün, sünnet, sportif etkinlikler ve asker uğurlama törenleri dolayısıyla yoğunlaşan konvoylar ve paralelinde oluşan korna seslerinin oluşturduğu gürültü kirliliğinin önüne geçilebilmesi için bir süre önce başlattığı kampanya değişik etkinlik ve çalışmalarla devam ediyor. Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük başkanlığındaki İlçe Trafik Komisyonu, kampanya çerçevesinde çalışmalarını yoğunlaştırırken, konvoy ve korna seslerinin önüne geçilebilmesi için toplumu bilinçlendirmek ve duyarlılık oluşturulması amacıyla kent merkezinde bulunan reklam panolarından da istifade etmeye başladı. Komisyonun hazırlattığı uyarıcı afişler şehir merkezindeki muhtelif reklam panolarına yerleştirildi.

            Reklam panolarında düğün sahipleri ile araç sürücülerine çeşitli sloganlarla uyarıcı mesajlar veriliyor. “Konvoysuz da çok güzel düğün olur”, “Trafikte konvoya son”, “Konvoylar can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürür”, “Korna sesine hayır”, “Huzur dolu Beyşehir için konvoy ve korna sesine hayır”, “Boşa korna çalma” gibi içeriklerin yer aldığı afişlerde, konvoy esnasında yaşanan trafik kazalarının fotoğrafları ve küçük yaştaki çocukların konvoy önlerindeki tehlikeli hareketlerinin haber konusu yapıldığı gazete küpürlerine de yer verilerek sürücüler uyarılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL