ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konya Sağlık-sen kongresi yapıldı

  Konya Sağlık Sen Şubesi 4. Olağan genel kurulunu Konya Bera Otelde Genel Başkanımız Metin MEMİŞ ve Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerimiz,  Konya Milletvekillerimiz Op.Dr.Mustafa BALOĞLU ve Ayşe Türkmenoğlu ile Akparti Konya İl..

Konya Sağlık-sen kongresi yapıldı

 

Konya Sağlık Sen Şubesi 4. Olağan genel kurulunu Konya Bera Otelde Genel Başkanımız Metin MEMİŞ ve Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerimiz,  Konya Milletvekillerimiz Op.Dr.Mustafa BALOĞLU ve Ayşe Türkmenoğlu ile Akparti Konya İl Başkanı Ahmet SORGUN bey İl Sağlık Müdürü Hasan KÜÇÜKKENDİRCİ, Memursen il başkanı Latif Selvi , Sağlık-sen İstanbul1 ve 2 nolu, Isparta, Ankara 2,Aydın, Eskişehir,Denizli  il şube başkanları, Hastane başhekimleri, müdürleri  ve çok sayıda misafirin iştirakleri ile  gerçekleştirdi.

            Genel kurulumuza 245 delege iştirak etmiş , bunlardan 234 oy geçerli sayılarak Himmet BAYAR’ın Başkan adayı olduğu liste seçimleri kazanmıştır. Genel Kurulumuzda Konya Milletvekilleri Op.Dr.Mustafa BALOĞLU, Ayşe TÜRMENOĞLU ile İl Başkanı Ahmet SORGUN gündemimize ilişkin konuşmalar yapmışlardır. Daha sonra bir konuşma yapan Genel Başkanımız Metin MEMİŞ , Suriye, Arakan ve dünyanın çeşitli yerlerindeki Müslümanlara yapılan zulümlerin durdurulması için dünya ve Türkiye’deki yetkililere seslendi.
            Komşu ülke Suriye’de Esed rejimi tarafından Ramazan ayında da katledilen Müslümanların olduğuna dikkati çekin Memiş, ”Akşam olduğunda iftar sofrasına oturamayan, sokaklarda genci yaşlısı çocuğu öldürülen ve dram üstüne dram yaşayan bir Suriye var” dedi.
            Arakan’daki gelişmelere değinen Memiş, Memur-Sen ailesi olarak bu yıl yapacakları iftar programlarının tamamını iptal ederek Memur-Sen adına 200 bin lira yardımda bulunduklarını  dile getirdi.
            Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı ile bir görüşme yaptıklarını hatırlatan Memiş, şunları kaydetti: ”Görüşmede sağlık çalışanlarımızın mağduriyetlerin giderilmesine ilişkin taleplerimiz oldu. Sağlıktaki alımlarında kadrolu olarak yapılması talebinde bulunduk. Önümüzdeki yıl itibariyle artık sağlık çalışanları göreve kadrolu olarak alınacak. Bunun yanında kadroya geçenlerden sonra göreve başlayan 25 bin sözleşmeli arkadaşımız var. İnşallah bu 25 bin sözleşmeli arkadaşımızın da kadroya geçmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz.” Dedi. 4.Olağan seçim sonucunda Himmet Bayar ve ekibinden yönetime şu isimler seçilmişlerdir. Camiamız için hayırlara vesile olmasını dileriz.

1. Himmet BAYAR – Şube Başkanı,

2. Zeynel Abidin UYSAL – Şube Sekreteri,

3. Ahmet Fatih ÖZYILMAZ – Şube Teşkilat Sekreteri,

4. Muharrem GEZEN – Şube Mali Sekreteri,

5. Mesut CAN – Şube Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri

6. Gökhan ARICAN – Şube Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri,

7. Mahmut BAYSAL – Şube Basın ve İletişim Sekreteri,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL