ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kuran Kursu Kursiyerleri Ağaç Dikti

BEYŞEHİR – Beytepe bayan kuran kursu öğreticileri ve kursiyerler, peygamber efendimizin hadisi gereği, 50 sedir fidanı toprakla buluşturdular.         Beytepe Seyirtepesi mevkiinde orman haftası kapsamında gerçekleştirilen programa İlçe Müftüsü Mahmut..

Kuran Kursu Kursiyerleri Ağaç Dikti

BEYŞEHİR – Beytepe bayan kuran kursu öğreticileri ve kursiyerler, peygamber efendimizin hadisi gereği, 50 sedir fidanı toprakla buluşturdular.
        Beytepe Seyirtepesi mevkiinde orman haftası kapsamında gerçekleştirilen programa İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu Beytepe Mahalle Muhtarı Arif Zedef, Gasteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar’da katıldı.
       Çelikoğlu; dikimini gerçekleştirdiği fidan sonrasında dua yaparak, ağaç dikme kampanyası nedeniyle Beyşehir’in en güzel mevkiinde ağaç dikmeye katkıda bulundukları için kursiyerlere teşekkür etti. Çelikoğlu: Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav) “kıyamet kopmaya yakınken, elinde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakti bulabilirseniz onu dikin” hadisi şerifinden hareketle ağaç dikilmesinin ne kadar önemli ve kutsal olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL