ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kürekle Gasp Kamerada

HÜYÜK – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir-Hüyük Karayolu’nun 16.kilometresinde bulunan bir petrol istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Ali Kaya, 4 Kasım günü saat 01.30 sıralarında istasyonda uyuduğu sırada kapıya vurarak bir..

Kürekle Gasp Kamerada

HÜYÜK – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir-Hüyük Karayolu’nun 16.kilometresinde bulunan bir petrol istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Ali Kaya, 4 Kasım günü saat 01.30 sıralarında istasyonda uyuduğu sırada kapıya vurarak bir kişinin gelmesi üzerine ayağa kalktı.
        Müşteri sandığı kişinin ileride benzininin bittiğini ve yakıt almak için geldiğini söylemesi üzerine, istasyonda benzin satışı yapmadıklarını söyleyen Kaya,  sigara satın almak isteyince kalkarak birlikte markete  doğru yöneldi.
        Marketin kapısını açıp raflara uzanarak sigarayı vermek istediği sırada karşısındaki kişi sayısının birden 3 olduğunu gören Kaya, elinde bel küreği olan kişi ile elinde muştalı olan şahısın  cebindeki paraları istemesi üzerine şok yaşadı. Sigarayı masanın üzerinde bırakan ve ceplerindeki parayı isteyen kişilerden birine çıkardığı 600-700 liralık para tomarını uzatan Kaya’nın ardından marketi terk eden kişilerden elinde bel küreği olan kişinin kapıyı üzerine kilitlemesiyle yaşadığı şaşkınlık daha da büyüdü.
        Hemen cebindeki telefona sarılarak Jandarmaya gasp ihbarında bulunan Kaya, kolluk kuvvetleri gelinceye kadar ise yine telefonla haber verdiği komşusundan da yardım istedi. Kısa süre içerisinde petrol istasyonuna traktörüyle gelen komşusunun kapıyı açmayı üzerine marketten dışarıya çıkabilen Kaya, bir müddet sonra adrese gelen jandarma ekiplerine yaşadığı gasp olayı  ve kaçan kişilerin eşkali hakkında bilgiler verdi. Jandarma ekipleri, petrol istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.
        Yaşadığı gasp hakkında açıklamada bulunan Kaya, gecenin ilerleyen saatlerinde müşteri gibi  gelen bir kişinin yattığı işyerinin kapısını çalarak kendisini uyandırdığını belirterek, “İleriye bıraktığı motosikletine benzin almak istediğini söyleyince, ‘benzin satışımız yok’ dedim. Bunun üzerine marketten sigara istedi. Markete yönelip sigarayı verirken 3 kişi olduklarını fark ettim. Birinin elinde bahçede kullandığımız, arka taraftan aldıkları bize ait bel küreği vardı, diğerinin elinde ise demir gibi muşta vardı. Sigarayı almadılar, küreği doğrultarak cebimdeki parayı istediler. Onlar üç, ben tek kişi olunca baktım olacak gibi değil, parayı verdim. Paraları alıp önce ikisi çıktı, elinde kürek olan kapıyı üzerime kilitleyerek Isparta tarafına doğru kaçtı”dedi.
       Gaspçıların para olan diğer cebi ile kasadaki paraları sorma gereği duymayıp istemedikleri için acemi olduklarının belli olduğunu da anlatan Kaya, ilk defa başına böyle bir olay geldiğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL