ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Liderlik umutları boşa çıktı

              BEYŞEHİR  -Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta 15’inci hafta da geride kaldı. 15’inci hafta sonunda dış sahada Anadolu Ereğlispor’a tek golle mağlup olan temsilcimiz..

Liderlik umutları boşa çıktı

 

            BEYŞEHİR  -Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta 15’inci hafta da geride kaldı. 15’inci hafta sonunda dış sahada Anadolu Ereğlispor’a tek golle mağlup olan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’un liderlik koltuğunu yeniden ele geçirme umutları da boşa çıktı. 28 puanda kalan mavi-beyazlılar, puan cetvelinde lider durumda bulunan Karapınar Belediyespor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı.
          Grupta hafta sonu 5 müsabaka oynanırken, fileler toplam 10 gol gördü. Gol yönünden en kısır hafta olarak dikkat çeken 15’inci haftada, 2 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. 2 karşılaşmada kazanan taraf dış sahada 3 puan mücadelesi veren ekipler oldu. 1 maç ise evsahibi takımın galibiyetiyle sonuçlandı.
          Öte yandan, geçtiğimiz hafta olumsuz saha koşulları gerekçe gösterilerek ertelenen Beyşehir-İhsaniye G.Birliği arasında oynanması gereken müsabakanın da 17 Şubat 2013 Pazar günü oynanacağı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL