ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Lokantalara Denetim

              BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Öz, yaptığı açıklamada, vatandaşların sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.             Gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerin,..

Lokantalara Denetim

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Öz, yaptığı açıklamada, vatandaşların sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

            Gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerin, her süreçte gerekli hijyenik koşullarının sağlanmasına dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Öz, şunları kaydetti:

“Hiç kimsenin vatandaşlarımızın sağlığıyla oynamasına müsaade etmeyiz. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden sorumluluk alanları içerisinde, esasına uygun görev yapmaktadır. Gıda ürünlerin tüketildiği işletmelere yönelik denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Uyarı alan iş yerlerinin eksikliklerini gidermediği belirlendiği takdirde gerekli cezai müeyyide uygulanacaktır.
            Öz; eksikleri görülen işletmelere 10 gün süre tanıyoruz. 10 gün sonra yapacağımız denetimlerde uyardığımız iş yerlerinde iyileşme söz konusu olmazsa iş yerlerini mühürleyip bu işletmeleri de halkımıza teşhir edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL