ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mağara tanıtım rehberi

        DEREBUCAK – Çamlık Belde Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı’nın (MEVKA) sağladığı maddi destekle hayata geçirilen proje kapsamında, bölgede bulunan ve aralarında Suluin, Balatini, Körükini,..

Mağara tanıtım rehberi

 

      DEREBUCAK – Çamlık Belde Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı’nın (MEVKA) sağladığı maddi destekle hayata geçirilen proje kapsamında, bölgede bulunan ve aralarında Suluin, Balatini, Körükini, Gavurbeşiği gibi önemli mağaraların da yer aldığı çok sayıda mağaranın turizme kazandırılabilmesi için tanıtımı yapılıyor. Renkli ve kuşe kağıda basılı 26 sayfadan oluşan mağara tanıtım rehberinde, Çamlık beldesi hakkında da bilgiler yer alırken, ulaşım ve mağaralara ilişkin ayrıntılı bilgilere görsel fotoğrafları eşliğinde yer veriliyor. Rehberde Türkçe yer alan bilgilerin hemen altında İngilizce ve Fransızca çevirileri de bulunuyor.
      Çamlık Belediye Başkanı Ali Özdemir, 3 dilde yayımlanan mağara tanıtım rehberlerinin Konya ilindeki kamu kurumlarının yanı sıra, turizm şirketlerine de gönderilerek bölgenin tanıtımının yapılacağını bildirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL