ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Makam Aracını Kullanmayan Başkan

           BEYŞEHİR – Beyşehir’e bağlı Doğanbey Beldesi’nin Belediyesi’nde makam arabası dönemi tarihe karıştı. Doğanbey Belediye Başkanı Ahmet Çileli, yaptığı açıklamada, yürümeyi seven bir belediye başkanı olduğunu belirterek, ..

Makam Aracını Kullanmayan Başkan

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir’e bağlı Doğanbey Beldesi’nin Belediyesi’nde makam arabası dönemi tarihe karıştı. Doğanbey Belediye Başkanı Ahmet Çileli, yaptığı açıklamada, yürümeyi seven bir belediye başkanı olduğunu belirterek,  göreve geldiği günden itibaren belediyede makam arabası döneminin sona erdiğini söyledi.
         Belediye’de mesai başlangıcı öncesinde ya da mesai bitiminin ardından evine yaya olarak gidip geldiğini belirten Çileli, “9 Temmuz 2010 tarihi olan seçildiğim günden beri bir defa dahi makam arabasına binip de evime gitmiş yahut da götürtmüş değilim” dedi.
         Sağlık ve sıhhatine iyi geldiği için yürümeyi çok sevdiğini, lüks makam arabasının ise belediyede artık hizmet aracı olarak kullanıldığını belirten Çileli, şunları kaydetti: “Tabi makam arabasına binmemem nedeniyle yakıt yönünden de tasarruf ediyoruz. İhtiyaç olduğunda makam aracına hizmet aracı olarak personel görev için biniyor.  Birçok kişi, ‘belediye başkanı değil misin, niye yaya gidiyorsun?’ diye soruyor. Ama benim hiç umurumda değil onlar. Dönemimizde yakıt yönünden çok tasarruf edildi, diğer araçlar için de aynı şey geçerli. İzinsiz kimse binemez.”
          Doğanbey Belediye Başkanı Ahmet Çileli, yerel seçimlerde belediyeye meclis üyesi olarak seçildi, Belediye Başkanı Şinasi Erten’in ani vefatı üzerine ise meclis tarafından bu göreve getirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL