ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Martı’yı kimse tutamıyor

           BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ilk devre dün oynanan 10’uncu haftaya dahil lig karşılaşmalarının ardından sona erdi. İlk devreyi, galibiyetler serisine bir yenisini..

Martı’yı kimse tutamıyor

 

         BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ilk devre dün oynanan 10’uncu haftaya dahil lig karşılaşmalarının ardından sona erdi. İlk devreyi, galibiyetler serisine bir yenisini ekleyen Beyşehir Belediyespor lider olarak tamamladı. Dün, ilk devrenin son müsabakasında Selçukspor’u 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda konuk eden mavi-beyazlılar, rakibini ilk yarıda bulduğu tek golle mağlup etti.
         25.dakikada kazanılan bir frikik atışını iyi değerlendiren Beyşehir Belediyespor’da Alper, meşin yuvarlağı kalecinin uzanamayacağı, 90 diye tabir edilen köşeye gönderince sahasında 1-0 öne geçti. Her iki ekibin de mücadelesi başka gol atmaya yeterli gelmeyince ilk yarı, Beyşehir’in üstünlüğü ile sona erdi.
        İkinci devre, konuk takım beraberlik düşüncesiyle rakip alanda etkili olmaya çalışırken, Beyşehir Belediyespor da daha çok oyunu kendi alanında kabul etti. Rakibin atakları esnasında zaman zaman kontratak fırsatları da yakalayan mavi-beyazlılarda, ileri uç elemanlarının müsait pozisyonları değerlendirememesi sonucu farka ulaşılamadı. Maçın uzatma bölümlerinde de netice değişmedi ve Beyşehir Belediyespor, rakibini 1-0 yendi.

HAKEMLER: Mehmet Himyeri, Hasan Çotuk ve Murat Bardakçı.

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR: Mehmet, Hüseyin, (Oğuzhan), Rıza, Rıdtvan (Ömer Burak), Yusuf, Mart, Mehmet S., Adil, Sebahattin, Alper, Mehmet Kızılin (Fatih).

SELÇUKSPOR: Berker, Murat (Hasan), Ramazan, Yasin, Muhammet, Kemal, Emre, Recep, Berat, Yasin (Hasan), Muhammed (Sabri).

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL