ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Martı karlı zeminde çalıştı

        BEYŞEHİR – Mavi-beyazlılar, olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle 15 Şubat’a ertelenen müsabakanın hazırlıklarına dünden itibaren startı verdi. 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nun karlı zemininde bu kritik karşılaşmaya hazırlanan..

Martı karlı zeminde çalıştı

 

      BEYŞEHİR – Mavi-beyazlılar, olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle 15 Şubat’a ertelenen müsabakanın hazırlıklarına dünden itibaren startı verdi. 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nun karlı zemininde bu kritik karşılaşmaya hazırlanan mavi-beyazlılar, dünkü idmanı çift kale maçla tamamladı.
       Beyşehir Belediyespor antrenörü Nail Vurucu, idmanda yaptığı açıklamada, kritik bir döneme girdiklerini belirterek, “İç sahamızda gözüken 3 maçımızdan 9 ya da en az 7 puan bekliyoruz. Hedefimiz, bu maçları iyi sonuçlarla kapatıp üst sıralara tırmanmak ve ligin alt sıralarından kurtulmak. Bunun mücadelesini veriyoruz. Aramıza yeni katılan oyuncular var. Onların da takıma uyumu ve motivesi ile birlikte iyi bir çıkış dönemi yaşayacağımızı umuyorum.”diye konuştu.
        Vurucu, yarın oynanacak tehir maçının Konya’da sentetik çim sahada oynanmasını istediklerini belirterek, “Beyşehir’deki stadımızın zemini maç oynamaya uygun değil, yağışlı hava ile birlikte ikinci kez tehir olmaması için Konya’da oynama talebinde bulunduk. Demre Belediyespor ile Konya merkezde karşı karşıya geleceğiz. Amacımız ilk devre deplasmanda mağlup olduğumuz rakibimizden aynı zamanda rövanşı da almak.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL