ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Martı,Pazar Günü BAL’a veda maçında

              BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e 8 nisan 2012 Pazar Günü Isparta Emrespor maçının ardından veda ediyor.             Bu sezon ilk kez..

Martı,Pazar Günü BAL’a veda maçında

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e 8 nisan 2012 Pazar Günü Isparta Emrespor maçının ardından veda ediyor.

            Bu sezon ilk kez çıktığı bölgesel amatör ligde tutunamayan mavi-beyazlıların küme düşmesi haftalar öncesi kesinleşmişti. Grupta artık prestij mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor, ligin son maçında lider Isparta Emrespor’u konuk edecek. Şampiyonluğunu ilan eden rakibini yarın 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda ağırlayacak olan mavi-beyazlılar, bu müsabakanın ardından tamamlanacak lig sonrası Konya Süper Amatör Küme’ye yeniden dönüş yapacak.

            Beyşehir’e ligin son maçında rakip olacak Isparta Emrespor’un 3 puan kaybetse bile grubu birinci sırada tamamlayacağı belirtildi. Bu yüzden, Isparta ekibinin as oyuncularına bu maçta yer vermeyeceği belirtildi. Müsabaka saat 14.30’da başlayacak. Isparta’dan bu son lig maçı için Emrespor taraftarlarının da Beyşehir’e gelmesi bekleniyor.

            Bu arada, Beyşehir-Emrespor maçını yönetecek hakem triosu da belli oldu. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Alper Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını Rahman Kalyoncu ve Nihat Özgün yapacak.

            7’inci grupta ligin son haftasında oynanacak diğer müsabakaların programı da şöyle:

            Manavgat Belediye-Emirdağ, Sarayönü Belediye-Burdur Şeker, Isparta-Selçuklu Belediye, Kumluca Belediye-Isparta İl Özel İdare, Demre Belediye-İhsaniye Belediye.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL