ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milletvekili Babaoğlu’ndan Beyşehir’de Mahalle Ziyareti

BEYŞEHİR – Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve partililerle birlikte ilçeye bağlı 8 mahalleyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.        Babaoğlu, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, sürekli sahada ve..

Milletvekili Babaoğlu’ndan Beyşehir’de Mahalle Ziyareti

BEYŞEHİR – Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve partililerle birlikte ilçeye bağlı 8 mahalleyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
        Babaoğlu, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, sürekli sahada ve sürekli milletin yanında olarak çalışmalara devam etiklerini belirtti. Seçimden öncesini değil, seçimden sonrasını esas aldıklarını ifade eden Babaoğlu, “Seçimden hemen sonra başlayarak biz bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şu ana kadar bu kapsamda 25 dış mahallemizi ziyaret ettik, vatandaşlarımızı dinledik” dedi. Seçimden sonraki süreç itibarıyla AK Parti’ye olan ilginin her geçen gün arttığını görmekten büyük memnuniyet duyduklarını da ifade eden Babaoğlu, şunları söyledi: “Özellikle MHP’nin koalisyonla ilgili isteksizliği, her şeye ‘hayır’ demesi nedeniyle herhangi bir risk ve sorumluluk almayan, ülkenin içine girdiği bu sıkıntılı durumda, bir omuz vermekten kaçınmasından dolayı parti olarak halkın tepkisini çektiğini görüyoruz. AK Parti olarak da biz samimi bir şekilde, memleket yararına  koalisyon çalışmalarına devam ettik, hiçbir zaman masadan kaçmadık, sorumluluk almaktan kaçınmadık. Çünkü bu memleketin sorumluluk almaya, kazanımlarını kaybetmemeye ihtiyacı vardı.”
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise Beyşehir’de 67 mahallenin sorumluluğunu üstlendikten sonra bu yerleşim merkezlerinin tamamında hep sahada olmaya büyük özen gösterdiklerini vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL