ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milli güreşçiden anlamlı derece

  BEYŞEHİR-Türkiye Güreş Federasyonu’nun Çanakkale Zaferi kapsamında düzenlediği Zafer Turnuvası’nda mücadele eden Beyşehirli milli güreşçi İldeniz Savran 85 kiloda final oynadı, ikincilik derecesi elde etti.             Beyşehir’den güreş sporunda milli..

Milli güreşçiden anlamlı derece

 

BEYŞEHİR-Türkiye Güreş Federasyonu’nun Çanakkale Zaferi kapsamında düzenlediği Zafer Turnuvası’nda mücadele eden Beyşehirli milli güreşçi İldeniz Savran 85 kiloda final oynadı, ikincilik derecesi elde etti.

            Beyşehir’den güreş sporunda milli mayoyu giren ilk isim olan Savran, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 11 ülkeden toplam 300 sporcunun iştirak ettiği 15.Yıldızlar Zafer Turnuvası’nda ter döktü.

            Sona eren şampiyonada 85 kiloda madalya şansı arayan Savran, Rus, İran ve Gürcistanlı rakiplerini geride bırakarak finale yükseldi. Savran, finalde şanssız bir şekilde yenilerek 85 kiloda ikincilik derecesi ile yetinmek durumunda kaldı.

            Beyşehir Belediyespor Kulübü güreş antrenörü Adil Yollar, yaptığı açıklamada, sporcusunu elde ettiği başarıdan ötürü kutladı. Savran’ın çalışmayı çok seven, dürüst, ahlaklı bir genç olduğunu vurgulayan Yollar, çalışma ve azminin ise meyvesini aldığını kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL