ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milli parkta çevre temizliği

             BEYŞEHİR – Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük milli park sahası olan Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda temizlik çalışmaları başlatılacak. Parkta 3 ay süreyle yapılacak temizlik..

Milli parkta çevre temizliği

 

           BEYŞEHİR – Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük milli park sahası olan Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda temizlik çalışmaları başlatılacak. Parkta 3 ay süreyle yapılacak temizlik çalışmaları için 60 geçici işçi alımı yapılacak, personele 3 ay süreyle asgari ücret tutarında maaş ödenecek.
           Alınan bilgiye göre, Orman ve Su İşleri 8’inci Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ile İŞKUR ortaklığı çerçevesinde toplum yararına çalışma projesi kapsamında Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda çevre temizliği faaliyetleri yürütülecek. Temizlik çalışmaları Beyşehir Gölü’nün Kuşluca köyleri ile Yeşildağ beldeleri arasındaki milli park sahasında ve kıyı kesimlerde gerçekleştirilecek.
        Bu faaliyetlerde çalışmak isteyen adaylarda erkek olması ve Beyşehir Gölü Milli Parkı sahası içerisinde kalan ilçe merkezi, kasaba ve köylerindeki yerleşim sınırlarında ikamet ediyor olması gerekiyor. 3 ay süreli olarak geçici işçi statüsünde çalışacak kişilere Ekim,Kasım ve Aralık aylarındaki mesaileri kapsamında İŞKUR tarafından her ay için asgari ücret tutarında maaş ödenecek. 
         Proje kapsamında hayata geçirilecek istihdam imkanından yararlanmak isteyen gerekli şartları taşıyan adayların Beyşehir Milli Parklar Şefliği’ne 17 Eylül tarihine kadar başvuruda bulunmasının gerektiği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL