ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Milli şairimiz anıldı

        HÜYÜK, DEREBUCAK, DERBENT- Derbent İlçesi’nde Belediye Kültür Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe  İlçe Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, İlçe Milli Eğitim..

Milli şairimiz anıldı

 

      HÜYÜK, DEREBUCAK, DERBENT- Derbent İlçesi’nde Belediye Kültür Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe  İlçe Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öz, kurum amirleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılırken öğrenciler İstiklal Marşı’nı seslendirdi. Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatının da anlatıldığı programda Derbent Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin sahnelediği Kurtuluş Savaşı’nı canlandıran piyes de büyük beğeniyle izlendi.

Derebucak ilçesinde de Belediye Düğün Salonu’nda Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı programa yoğun ilgi oldu.

Programda İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasını kazanan 6.sınıf öğrencisi Aslıhan Yıldırım’a Kaymakam Oktay Ateş tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Programa İlçe Kaymakamı Oktay Ateş, Garnizon Komutanı Murat Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tunç, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hüyük ilçesindeki kutlamalar ise Mevlana İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Programda ilköğretim okulunun hazırladığı etkinlikler gösterildi. Ayrıca, Mevlana İlköğretim Okulu 1.kademe öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma etkinliğinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri Kaymakam Yasin Yunak tarafından takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL