ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrencilerin barınma sorunu çözülüyor

HÜYÜK-Hüyük ilçesinde öğrencilerin barınma sorunu çözüme kavuşuyor.  Hüyük kent merkezinde inşa edilecek 150 öğrenci kapasiteli  modern yurt binası inşaatının temeli atıldı. İmam Hatip Lisesi binasının bahçesine 4 katlı olarak yapılacak..

Öğrencilerin barınma sorunu çözülüyor

HÜYÜK-Hüyük ilçesinde öğrencilerin barınma sorunu çözüme kavuşuyor. 

Hüyük kent merkezinde inşa edilecek 150 öğrenci kapasiteli  modern yurt binası inşaatının temeli atıldı.

İmam Hatip Lisesi binasının bahçesine 4 katlı olarak yapılacak öğrenci yurdu aynı zamanda sosyal amaçlı olarak kullanılacak özel odalara sahip olacak. 

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, öğrenci yurdunun projesinin hazırlanmasının ardından yapımı için düğmeye basıldığını belirterek, “Temeli atılarak kazı çalışmaları başladı. Bahar mevsimine ise temennimiz hazır hala gelmesidir. Böylece ilçemiz merkezinde öğrencilerimizin yaşadığı barınma sorunu da tarih olacak.”dedi.

Akgümüş, ilçeye kazandırılacak olan  modern yurt binası nedeniyle emeği geçen isimlere teşekkür ederken, “Yurt binası ile ilgili olarak Kaymakamımız Bayram Türker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ebubekir Özdemir, AK Parti İlçe Başkanımız Ali Kayhan, mimarlar Mustafa ve Yavuz Şirin ile Osman Tekin’le biraraya geldik ve istişarelerde bulunduk. Yurt binamız şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL