ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Okul alışverişi için telaş başladı

  Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasıyla birlikte okul alışverişi heyecanı da tüm ilçedeki veli ve öğrencileri sardı. Aile bütçesine uygun okul kıyafeti ve araç-gereçlerini almak için pazara akın eden..

Okul alışverişi için telaş başladı

 

Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasıyla birlikte okul alışverişi heyecanı da tüm ilçedeki veli ve öğrencileri sardı. Aile bütçesine uygun okul kıyafeti ve araç-gereçlerini almak için pazara akın eden halk ise renkli görüntülere sebep oldu. Eğitim sisteminin değişmesiyle birlikte okul kıyafetlerinin de değiştiğini belirten aileler, durumdan memnun olmadıklarını da bildirdiler. Bazı öğrenci velileri de fiyatların pahalılığından şikayet ettiler.

Okul kıyafetleri satan Pazar esnafları ise velilerin, en ucuz ve en kaliteliyi seçmek için pazarı tercih ettiklerini, geçmiş yılların aksine pazarda artık kalitesiz mal satılmadığını, mağaza ürünleriyle rekabet edecek kalitede ürün kalitesine sahip olduklarını belirttiler. Okul kıyafetlerinin fiyatları konusunda da ortalama bir öğrencinin çanta ve kıyafet masrafının 80 liraya mal olduğunu aktardılar. Okul alışverişinin ise okullar açıldıktan sonraki iki haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL