ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özel Öğrencilerin Yeni Eğitim Yılı Coşkusu

BEYŞEHİR – Okulun açılışında konuşan Belediye başkanı Murat Özaltun: yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Özaltun konuşmasının devamında; sizlerle muhabbet ettik, Beyşehir’de ki hemşerilerimizle de konuştuk, şükürler olsun ki..

Özel Öğrencilerin Yeni Eğitim Yılı Coşkusu

BEYŞEHİR – Okulun açılışında konuşan Belediye başkanı Murat Özaltun: yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Özaltun konuşmasının devamında; sizlerle muhabbet ettik, Beyşehir’de ki hemşerilerimizle de konuştuk, şükürler olsun ki A’dan Z’ye 71 bin 400 hemşerimizin yüzü gülüyor. Mutluyuz, neşeliyiz, sevinçliyiz. Allah’ım bize bu günleri gösterdiği için binlerce kez hamdolsun.
        Özaltun; Akkanat ailesinin Beyşehir’e ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
        Konuşmanın ardından okul öğrencileri tarafından başkan Özaltun, engelliler derneği başkanı Nazmi Bahçeci ve Okulun Kurucu Müdürü Mustafa Çelik’e birer buket çiçek takdim ettiler.
        Açılış Törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yalçın, Okul Müdürü Mehmet Aytekin, Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çelik, okul müdürleri, Arıkbey A.Ş. Genel Müdürü Cahit Dursun, öğrenci ve velileri katıldı.

        Program, törene katılan davetlilere pilav ve aşure ikramı ile son bulurken öğrenciler müzik eşliğince gönüllerince eğlendiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL