ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Pazar Dualı Tören

        BEYŞEHİR – Beyşehir Tapu ve Kadastro Teşkilatı mensupları, teşkilatlarının 166. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde anıt alanında çelenk koyacakları sırada, hoparlörlerden okunan pazar duasına eşlik etti.   ..

Pazar Dualı Tören

 

      BEYŞEHİR – Beyşehir Tapu ve Kadastro Teşkilatı mensupları, teşkilatlarının 166. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde anıt alanında çelenk koyacakları sırada, hoparlörlerden okunan pazar duasına eşlik etti. 
       Anıt alanındaki törene Beyşehir Tapu Müdürü Tuncay Ekici, Beyşehir Kadastro Birim Amiri Cafer Aka ile her iki teşkilatın mensupları katıldı. Törende çelenk koyulacağı sırada saat 09.00’da belediye hoparlörlerinden pazar duası yapılmaya başlandı. Bunun üzerine anıt meydanında bulunan vatandaşlarla birlikte törene katılan teşkilat mensupları da hep birlikte toplu olarak ellerini açıp, pazarcılar için bereketli bir gün ve hayırlı işler dileğinde bulunarak dua etti.
        Anıt alanındaki bir tören esnasında ilk kez yaşanan böyle bir durum renkli ve ilginç görüntüler oluşturdu. Duanın sona ermesinin ardından Tapu Müdürü Tuncay Ekici Atatürk Anıtı’na çelenk koydu ve saygı duruşunda bulunuldu.
        Beyşehir Tapu Müdürü Tuncay Ekici, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 Mayıs 2013 gününde bir araya gelerek Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 166.kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirtti. Ekici, Beyşehir’de vatandaşların her türlü işine özveriyle çalışma yürüten personelleriyle birlikte en güzel şekilde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Kadastro Birim Amiri Cafer Aka da, teşkilat olarak tüm vatandaşların emirlerinde olduklarının bilinmesini istedi. Aka, teşkilatın kuruluş yıldönümünün hayırlara vesile olması dilediğini belirtti.
         Beyşehir’de uzun yıllardan beri Salı günleri kurulan pazar nedeniyle saat 09.00’da pazar duası yapılıyor. Belediye hoparlörlerinden din görevlilerinin yaptırdığı duayla birlikte pazar yerindeki pazarcılar, alandaki müşteriler ve çarşı merkezinden duayı duyan vatandaşlar ve herkes hep birlikte duaya eşlik ediyor. Kimisi oturduğu yerden, kimisi yolda yürürken dua ederek, pazarcılara günün bereket getirmesini diliyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL