ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Polis İçin Koştular

             BEYŞEHİR –  Beyşehir’de, Türk Polis Teşkilatı’nın 168.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde geleneksel geleneksel olarak düzenlenen polis koşusunda yıldız erkek ve kızlarda koşu düzenlendi. Şehir merkezindeki..

Polis İçin Koştular

 

           BEYŞEHİR –  Beyşehir’de, Türk Polis Teşkilatı’nın 168.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde geleneksel geleneksel olarak düzenlenen polis koşusunda yıldız erkek ve kızlarda koşu düzenlendi. Şehir merkezindeki ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerin iştirak ettiği yıldız kızlar ve erkekler atletizm koşu müsabakaları Beyşehir-Isparta Karayolu üzerindeki Konya Çimento hazır beton fabrikası önünde başlarken İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde sona erdi.

            Yıldız kızlar kategorisinde bin, yıldız erkekler kategorisinde ise bin 200 metre mesafesi olan parkur koşuldu. Koşu sonunda dereceye giren Yıldız Erkeklerde; 1. Mustafa Armağan, 2. Mehmet Ali Büyükkafalı, 3. Mustafa Aksu. Yıldız kızlarda 1. Sevda Betül Şafak, 2. Betül Zeybek, 3. Gaye Armağan oldu.

            Koşuda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Müdürü Erkan Macit’in katıldığı törende verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL