ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Rafet El Roman Beyşehir’i Coşturdu

              Beyşehir Uluslararası Göl Festivali etkinliklerinin 6. gününde sahne alan Rafet El Roman, seslendirdiği hareketli parçalarla hayranlarını coşturdu. Dansları ve göbek şovuyla geceye renk katan Rafet El..

Rafet El Roman Beyşehir’i Coşturdu

 

            Beyşehir Uluslararası Göl Festivali etkinliklerinin 6. gününde sahne alan Rafet El Roman, seslendirdiği hareketli parçalarla hayranlarını coşturdu. Dansları ve göbek şovuyla geceye renk katan Rafet El Roman’a etkinliklere katılan hayranları da eşlik etti. Eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünden de eserleri seslendiren ünlü şarkıcı, son çıkardığı “Sevgiye zaman ver” ve albümüne sonradan eklediği “Senden sonra” adlı şarkılarını ise yanına çağırdığı bestecisiyle birlikte ikinci kez seslendirdi. İkilinin düeti hayranları tarafından büyük alkış aldı. 
            Programı protokol alanından izleyen ve konser esnasında sahneye çıkan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, genç sanatçının sahne performansının yanı sıra kalabalığın coşkusuna övgüler yağdırdı. Başıbüyük, “Beyşehir karanlıkta bir ışık, İç Anadolu’nun meltemidir Beyşehir” diyerek, ünü sanatçıya günün anısına bir plaket verdi.
          Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da, ünlü şarkıcı Refet El Roman’a, Beyşehir’in sembolü olan bir Taşköprü kabartma tablosu hediye etti.

            Öte yandan, genç sanatçıya bir esnaf tarafından Üzümlü model bir av tüfeği hediye edildi. Av tüfeğini esnaf adına Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “Spor amaçlı kullanmak üzere” diyerek tüfeği sanatçıya verdi.Rafet El Roman, hediye için teşekkür ederken, av tüfeğini inceledikten sonra namlusunu omzuna alarak asker selamı verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL