ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık Meslek Lisesi Temeli Atıldı

            BEYŞEHİR – Ak parti Beyşehir ilçe başkanı Nafiz Huğlu yaptığı yazılı açıklamada: Beyşehir de 2013 yatırım programına alınan 24 derslik okul , 200 kişilik yurt ..

Sağlık Meslek Lisesi Temeli Atıldı

            BEYŞEHİR – Ak parti Beyşehir ilçe başkanı Nafiz Huğlu yaptığı yazılı açıklamada: Beyşehir de 2013 yatırım programına alınan 24 derslik okul , 200 kişilik yurt  olarak programlanan, Sağlık meslek lisesinin temelinin atıldığını belirtti.
            Nafiz Huğlu, şehrimiz bir eğitim şehri olacak. Gerek teşkilatımız gerekse Ak parti hükümeti olarak eğitime verdiğimiz hassasiyeti tüm halkımız ve öğrencilerimiz biliyor. Şu son on yılda Ak parti iktidarımızın eğitime verdiği öneme dikkat çeken  Nafiz Huğlu bizde Ak Parti ilçe teşkilatı olarak iktidarımız, milletvekillerimiz ve il teşkilatımızdan aldığımız  güçle Beyşehir de eğitime çok ciddi yatarımlar yapacağız.

            Sağlık meslek lisemiz temeli atılan ve yapımına başlananlardan sadece  bir tanesi. Önümüzde günlerde de diğer eğitim kurumlarımızla ilgili müjdeler verceginin  bilgisini veren Huğlu; Bana bir harf öğretenin kulu kölesi olurum diyen ve eğitim kurumlarına önem veren  bir neslin evlatlarıyız.

            Sağlık meslek lisesi ve pansiyonuyla ilgili bilgi veren Huğlu, 24 derslik okul ve 200 kişilik yurt inşaatını yapımı daha önceden planlanan yeni hastane binasının arkasında Fen lisesi ve Engelliler okulun yakınında tahsis edilmiş arsa üzerine inşa edildiğini belirterek 2014 2015 eğitim ve öğretim yıllarına yetiştirilmesi planlanıyor dedi.

 

            24 DERSLİK VE 200 KİŞİLİK yurt binası bulunan Sağlık meslek lisesinin yatırım programına alınmasında ,Beyşehir’imize  kazandırılmasında, gecesini gündüzüne katarak ve bu  vatan uğruna canını feda eden Başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımıza, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan Erdeme, Konya milletvekillerimiz ve bölgemizin evladı Mustafa Akış ve Gülay Samancıya, Konya milletvekillerimize, il teşkilatımıza, teşkilatımız mensuplarına ve emeği gecen tüm milli eğitim mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum. Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL