ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık Meslek’ten Arkadaşlarına Vefa

BEYŞEHİR – İlçemiz Seyfettin Süleyman Bey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) son sınıf öğrencileri örnek bir davranış sergiledi. Geçtiğimiz yaz tatilinde elim bir trafik kazası sonucu kaybettikleri..

Sağlık Meslek’ten Arkadaşlarına Vefa

BEYŞEHİR – İlçemiz Seyfettin Süleyman Bey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) son sınıf öğrencileri örnek bir davranış sergiledi. Geçtiğimiz yaz tatilinde elim bir trafik kazası sonucu kaybettikleri sınıf arkadaşları Dursun Ali Polat’ın hatırasına cep harçlıklarından biriktirdikleri parayla, okul bahçesine bir çeşme yaptırdılar.
        Sınıf öğretmenleri M. Asım Ecevit rehberliğinde yapılan çalışmada, okul bahçesinin bir bölümüne “Vefa ve Saygı Bahçesi” adı verildi.
       “Vefa ve Saygı Bahçesi” için bugün öğretmenler, öğrenciler ve adına çeşme yapılan Merhum Dursun Ali Polat’ın ailesinin de katıldığı açılış töreni yapıldı. Yapılan dualar ve kurdele kesiminden sonra merhumun ailesi öğrencilere teşekkür etti.
        Okul Müdürü Nevzat Erkan yaptığı konuşmada öğrencilerini tebrik etti. Yapının hayırlı olmasını diledi. Okulunun mevcut öğrencileriyle ve mezunlarıyla bir bütün olduğunu bir defa daha gösterdiğini vurguladı.
         Takdire değer bir davranış sergileyen öğrenciler bu çalışmalarıyla okul bahçesinin sadece bir bölümünü düzenleyebilmişler. Açılalı henüz bir yıl olan yeni okul binasının bahçesinde hiçbir çalışma yapılmamış. Gençlerin hareket alanları oldukça kısıtlı. Öğrenciler, bahçenin yapımı için güçleri yetse okul bahçesindeki tonlarca hafriyatı avuçlarıyla taşıyıp, okullarını hayal ettikleri bir dünyaya çevirebilecekler. Gençlerimiz bahçe düzenlemesi için yetkililerden yardım bekliyor.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL