ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şenol Petrol’den 1 Yıllık Akaryakıt Kazandı

  Beyşehir’de Total Şenol Petrol istasyonundan, 45 liralık akaryakıt olan Ahmet Akteke bir yıllık akaryakıt hediye kazandı.          Toplamda 4800 liralık akaryakıt kazanan Akteke, çekini petrol sahibi İsmail Şenol ve..

Şenol Petrol’den 1 Yıllık Akaryakıt Kazandı

 

Beyşehir’de Total Şenol Petrol istasyonundan, 45 liralık akaryakıt olan Ahmet Akteke bir yıllık akaryakıt hediye kazandı.
         Toplamda 4800 liralık akaryakıt kazanan Akteke, çekini petrol sahibi İsmail Şenol ve akaryakıt istasyonu yetkililerinin elinden aldı.
                Hediye töreninde bir konuşma yapan İsmail Şenol: “7 yıldır Türkiye birincisi olarak hem Beyşehir’i Türkiye kamuoyunda tanıtıyor hem de hemşehrilerimize yüksek hizmet ve akaryakıt kalitesi sunuyoruz. Şirketimizle ve bankalarla birlikte yapmış olduğumuz kampanyalarla da kaliteli akaryakıtı en ekonomik fiyatlarla sunuyoruz.
         Şimdi de şirketimizle birlikte yapmış olduğumuz kampanyadan ödül kazanan Ahmet Akteke hocamıza ödülünü takdim ettik. Bu süreçte hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize ve şirketimize başarılarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Ahmet hocamıza da hediyesini güle güle kullanmasını diliyorum.”dedi.
                Talihli Ahmet Akteke ise 50 yaşından sonra böyle büyük bir talihin kendisine isabet ettiğini ifade ederek, yine aynı istasyondan akaryakıt almaya devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL