ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şimdi Mülakat Zamanı

         BEYŞEHİR – AK Parti’de Yerel Yönetimler Seçimleri’nde belediye başkan aday adaylığı için aday adaylığı başvuru süresi 1 Kasım’da sona erdi. Süreç, AK Parti İl Teşkilatı’nın mülakatlarıyla..

Şimdi Mülakat Zamanı

         BEYŞEHİR – AK Parti’de Yerel Yönetimler Seçimleri’nde belediye başkan aday adaylığı için aday adaylığı başvuru süresi 1 Kasım’da sona erdi. Süreç, AK Parti İl Teşkilatı’nın mülakatlarıyla devam ediyor. Mülakatlara, aday adaylığı başvurusu yapan Beyşehir ve Hüyük’ten 11, Derebucak ilçesinden ise 3 isim katılıyor. İl Başkanlığı tarafından oluşturulan 10 komisyon, aday adayları ile tek tek görüşerek, hem onlarla tanışıyor hem de ilçeleriyle ilgili gelecek planlamaları konusunda istişarelerde bulunuyor. 
         Birer milletvekili, il başkan yardımcısı ile ilçe koordinatörü, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan 10 komisyon, aday adayları ile tek tek görüşüyor.
          Cumartesi gününe kadar devam edecek mülakatlarda, aday adaylarıyla tanışan komisyon üyeleri, aday adaylarına ilçeleri ile ilgili gelecek planlamalarını soruyor ve istişarelerde bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL