ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sorgun: “Birliktelik kazandı”

        BEYŞEHİR – Sorgun, kendisine eşlik eden başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile beraber Beyşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti. Ziyarete, AK..

Sorgun: “Birliktelik kazandı”

        BEYŞEHİR – Sorgun, kendisine eşlik eden başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile beraber Beyşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu da eşlik etti.
        Beyşehir İlçe Belediye Başkanlığı’na seçilen Özaltun’un enerjisi, teşkilatın tecrübesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin birikimlerinin hepsinin birleşerek Beyşehir’e en güzel hizmetler olarak döneceğine inandığını belirten Sorgun, “Biz buna inanıyoruz, bu heyecanı siz de görüyoruz. Allah sizleri de bizleri de mahcup etmesin. En güzel hizmetler, en hayırlı hizmetler inşallah altında sizlerin imzası olur diye dua ediyoruz, temenni ediyoruz” diye konuştu. Sorgun, geride kalan seçimlerin sembol kelimesinin ‘biz’ olduğunu belirterek, ‘Ben’ değil, ‘biz’ oldu. Yani bu seçimlerde ‘biz’ kazandı, ‘ben’ değil. Onun için hep beraber olunca, birliktelik kazandı, beraberlik kazandı. Şimdi artık hizmet zamanı, mazeretler bitti” ifadelerini kullandı.
         Seçim sürecinde Beyşehir’de birtakım itirazların yaşandığını, Beyşehir’in Konya’da YSK’ya itiraz edilen bir ilçe olarak tarihe geçtiğini anlatan Sorgun, “O süreci birlikte takip ettik. Bu süreci arkadaşlarımızın koordinatörlüğünde hayırlısıyla atlattık, onlara da teşekkür ediyorum. Herkes hep beraber bu binaya bir tuğla koydu, bu bina yapılmış oldu. Tebrik ediyorum” dedi.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
        Seçim sürecinde hep kendilerini ve yapacakları hizmetleri anlattıklarını aktaran Özaltun, “İnşallah bundan sonraki 5 yıllık süreçte bu iki aylık süreçte anlattığımız, yapacağımız işlerin daha fazlasını yapmayı planlıyoruz. Hep şunu söyledik; ‘ne aldanan, ne aldatan olacağız’ diye… Dün ne dediysek, inşallah bundan sonraki süreçte ‘yapacağız’ dediğimiz projeleri bu 5 yıllık süreçte sizlerin, milletvekillerimizin, Büyükşehir belediye başkanımızın destek ve dualarıyla, meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber bir ekip ruhu dahilinde ‘ben’ değil ‘biz’ olarak Beyşehir’imize güzel hizmetler etmenin yolunu arayacağız” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL