ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

SP Milletvekili Adayı Acar’dan Bayram Mesajı

BEYŞEHİR – Öncelikle Beyşehirliler olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden ve bu bayramın Türkiye’deki ve tüm dünyadaki müslümanların acılarının azalmasına vesile olmasını dileyen Acar, açıklamasında 1 Kasım seçimlerine..

SP Milletvekili Adayı Acar’dan Bayram Mesajı

BEYŞEHİR – Öncelikle Beyşehirliler olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden ve bu bayramın Türkiye’deki ve tüm dünyadaki müslümanların acılarının azalmasına vesile olmasını dileyen Acar, açıklamasında 1 Kasım seçimlerine de değindi: “Daha 3-4 ay önce bir seçim yapılmasına rağmen yeniden bir seçime gidiyor oluşumuzun tek sorumlusu meclisteki partilerdir.
        Halkımızın 7 Haziran’da verdiği mesajı okuyamayan bu partiler yüzünden ülkemiz zaman kaybetmekte ve sorunlarımız ağırlaşmaktadır. Bununla birlikte 1 Kasım seçimi, halkımızın önüne çok önemli bir fırsatı da sunmaktadır: Bu da Saadet Partisi’ni önce meclise, daha sonra da hükümete taşıma fırsatıdır. Halkımız görmektedir ki Saadet Partisi’nin olmadığı bir mecliste uzlaşmak, anlaşmak, ülkemizin menfaatleri için bir araya gelip sorun çözmek mümkün olmamıştır.
        Ayrıca şu da ortada durmaktadır ki 1997 yılında sona eren 54. Erbakan Hükümeti’nden bu yana iktidarda bulunan hiçbir parti, milletimizin ana problemlerini çözememiş, Önce Ahlak ve Maneviyat, Adil Düzen ekonomisiyle beraber Süratli ve Yaygın Kalkınma ve Şahsiyetli Dış Politika ve İslam Birliği’ni hayata geçirememiştir. Şimdi milletimiz inşallah önüne gelen bu tarihi fırsatı değerlendirecek ve meclisteki partilere bir ders vererek Milli Görüş’ün yegane temsilcisi olan Saadet Partisi’ni meclise taşıyacaktır.”
         Mustafa Acar, Beyşehir’den kendisiyle birlikte Muhammed Uzun’un da Saadet Partisi milletvekili adayı olduğunu ve bu bakımdan da Beyşehirliler’in desteklerini beklediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

 Saadet Partisi’nin Konya aday listesi şu şekilde:

1 TACETTİN ÇETİNKAYA

2 HASAN HÜSEYİN ÖZ

3 MUSTAFA DERBENTLİ

4 İSMAİL AYDİLEK

5 ŞUAYİP KOÇAK

6 ABDULLAH ALTUNTAŞ

7 ALİ GENÇ

8 MUSTAFA ACAR

9 RAUF BÜYÜKTERMİYECİ

10 LÜTFİ ÇELİK

11 ADNAN YEŞİLYURT

12 AHMET İNOĞLU

13 MUHAMMED UZUN

14 MİKAİL CEM POLATDAĞ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL