ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sünnet düğünlerinde fayton modası

  BEYŞEHİR-Beyşehir’de geçtiğimiz yıl göl kenarındaki Vuslat Parkı’nda yerli ve yabancı ziyaretçilere yönelik olarak hizmet vermeye başlayan fayton, şimdi de süslenerek sünnet arabası haline dönüştürüldü. Şehir merkezinde konvoyun en önünde..

Sünnet düğünlerinde fayton modası

 

BEYŞEHİR-Beyşehir’de geçtiğimiz yıl göl kenarındaki Vuslat Parkı’nda yerli ve yabancı ziyaretçilere yönelik olarak hizmet vermeye başlayan fayton, şimdi de süslenerek sünnet arabası haline dönüştürüldü.

Şehir merkezinde konvoyun en önünde sünnet aracı olarak tur atan fayton, görenlerin ilgi odağı oldu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Hasan Yüce’nin oğlu Burak Mert, hafta sonu gerçekleştirilen sünnet merasimi ile erkekliğe adımı attı. Burak Mert’in Hacıakif Mahallesi, Şehit Hasan Metli Sokak önünde başlayan ve düğün salonuna kadar devam eden sünnet konvoyu renkli görüntüler oluşturdu.

Sünnet kıyafetleriyle birlikte faytona binen Burak Mert, “Çok heyecanlıyım.Hiç faytona binmemiştim, ne olduğunu da bilmiyordum. Sünnet arabam fayton olunca bunu da öğrendim”diye konuşurken, yaşadığı sevinci dile getirdi.

B         urak Mert’in dedesi Şaban Yüce de, Beyşehir’de faytonu sünnet arabasına dönüştürerek bir ilke imza atmak istediklerini belirterek, “Nostalji yapalım dedik Beyşehir’de. Sağolsunlar, dostlarımızın hepsi de burada, aramızda” diye konuştu.

Baba Hasan Yüce de, bu tür mutlu günleri tüm anne ve babaların yaşamasını dilediğini belirtirken, “Aile olarak çok sevinçliyiz, mutluyuz. Cenab-ı Allah herkese böyle mutlu güzel günleri nasip etsin”şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL