ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tan: Yaşanan Terör Olaylarını Lanetledi

BEYŞEHİR –  Dernek adına konuşma yapan dernek başkanı Sami Tan,  “Bir insan kolay yetişmez. Analar, evlatlarını ne zorluklarla yetiştiriyor fakat dış güçlerin piyonları gencecik evlatlarımızı öldürüyor. Askerlerimiz, polislerimiz heder oluyor…

Tan: Yaşanan Terör Olaylarını Lanetledi

BEYŞEHİR –  Dernek adına konuşma yapan dernek başkanı Sami Tan,  “Bir insan kolay yetişmez. Analar, evlatlarını ne zorluklarla yetiştiriyor fakat dış güçlerin piyonları gencecik evlatlarımızı öldürüyor. Askerlerimiz, polislerimiz heder oluyor. Bu mesele Türk-Kürt meselesi değil, bu resmen Haçlı zihniyetidir.” dedi.
         Ayrıca ülkemizin, karışıklık içerisinde olan komşu ülkeler gibi olmamasını isteyen Tan: “Gereğinden fazla merhamet insanımıza dar gelmeye başladı fakat milletimiz; dininin, devletinin, vatanının, toprağının kıymetini bilemezse Suriye gibi olur. Suriye’deki insanlar savaş yüzünden başka yerlere kaçıyor, aileler perişan oluyor, çocuklar ölüyor. Biz Türk Milleti’nin bu insanlar gibi rezil olmasını istemiyoruz. Şu anki huzurumuzu, huzurumuz gitmeden anlamalarını istiyoruz. Dinimizin, devletimizin kıymetini hep birlikte bilmek için Türk Milleti’ne ricada bulunuyoruz ve dernek olarak, İslam ve Türk düşmanlarını lanetliyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL